У розпал березня у центральній львівській церкві ЄХБ пройшло традиційне молодіжне спілкування в рамках молодіжного руху «Час Змін».

Воно надихнуло і дало можливість відкрити своє серце до перемін. Неперевершене виконання музичних номерів від естрадного хору не перестає тішити серця як команди, так і гостей.Пронизуюча серце театральна постановка, яка не залишила байдужим нікого. Щире свідчення, веселі ведучі, смачнючі тортики і найголовніше – Слово, всім цим годували тих, хто вирішив приєднатись і стати частинкою вечора змін на Зеленій 11б.

Декілька основних тез проповіді від Єлісея Проніна, людини, яка разом з сім’єю мігрувала з-під обстрілів у Первомайську. За останні роки він змінив 60 місць проживання. Від будинків друзів і знайомих до таборів, реабілітаційних центрів, готелів по різних кутках світу (Україна, Польща, Румунія, Швейцарія, США, Мексика). Отже, Єлісей не з книжок знає, що таке постійно звикати до нового.

– Якщо ви не змінюєтесь у кращу сторону щодня, ви перестаєте бути хорошими.
– Ми потребуємо постійних змін, це біблійна аксіома.
– Для того, щоб перемогти страх перед змінами, необхідна мотивація.
– Достойна мотивація – хотіти, щоб Бог був задоволений мною.
– Найкращий час змінюватись тоді, коли хочеш отримати інший результат у будь-якій сфері свого життя.
– Намагатись змінити себе без Бога неможливо.

Задоволена молодь неохоче покидала стіни церкви, адже там де панує атмосфера любові і прийняття, завжди хочеться лишитись ще на трішки. Нагадуємо, що наступне молодіжне спілкування відбудеться у рамках Регіональної конференції служителів. 25 березня о 19:00 у приміщенні церкви «Дім Євангелія» особлива програма, ток-шоу з улюбленими проповідниками, музичні новинки та ще багато цікавого. Запрошуємо молодь Західного регіону, вхід вільний!

З любов’ю, #mediateam молодіжного руху #часзмін.

Коментарі