З 10 по 13 січня відбувся підлітковий табір в с. Ільці. Табір був дуже чудовий та цікавий для підлітків.
Дорога як вперед, так і назад була справді благословенною, все обійшлося без пригод і перешкод. На зупинці лідерська команда і не тільки мали змогу колядувати і прославити нашого Бога!
Як тільки підлітки приїхали, їх зустріла лідерська команда, всі заселилися і розпочали втілювати в життя табірну програму.
Все йшло так, як було заплановано. Діти активно відпочивали, каталися на санках, лижах та сноуборді, мали змогу насолодитись відпочинком сповна. Також проводилися цікаві загальнотабірні ігри.
Був час і для спілкування з лідерами і один з одним. Під час біблійних уроків та вечірніх спілкувань підлітки вивчали Божі істини, що допомогла їм збагатитися духовно та пізнати Бога краще. Вечірні спілкування проходили дуже цікаво та весело, могли пограти в конкурси і посміятись, і подумати про серйозні речі разом з тими, хто ділився словом.
Табір залишив помітний слід в серцях підлітків. Хтось покаявся, підлітки згуртувалися і почали проводити час разом і після табору, є помітні зміни. Справді відчувалося, що Бог благословляв нас на кожному кроці.
Дякуємо всім за молитовну підтримку!

Коментарі