Час Змін підкоряв Говерлу

​​12-13 Травня молодіжний рух “Час Змін” організував незабутні вихідні у Карпатах.
50 молодих людей мали можливість насолоджуватись захоплюючими краєвидами зі Скель Довбуша у суботу та з вершини Говерли у неділю. Бог благословив прекрасною погодою, незважаючи на те, що передавали дощі.
Більшість учасників піднялись на Говерлу вперше, тому це був для кожного з них захоплюючий час.

Проходячи різні етапи на шляху до вершини, гід та відповідальний за виїзд – Віктор Крамарчук, ділився своїм досвідом та знаннями мадрівника, таким чином допомагав тим, хто стомився забути про свою втому.

Варто відзначити, що кожен, хто стартував – дістався вершини! Як відзначив лідер молодіжного руху “Час Змін” Карча Давид: “Ми покорили гору, яка по висоті – майже як гора Синай, на якій Бог дав 10 заповідей Ізраїльському народу. Гори – це особливе місце. Вершина гори – це місце, де любив бути Ісус. На горі Він часто спілкувався зі Своїм Отцем та учнями. Тому, ми як Його послідовники, вдячні Богу за можливість молитися, співати та славити Бога на вершині Українських Карпат. Ми щасливі, що нас обєднують не просто речі чи хоббі, а сам Ісус Христос!”
По завершенню подорожі всіх напонювало відчуття втоми та невимовної вдячності за спілнопроведений час. Як відмітила учасник походу Оксана: “Для мене це був прекрасний час для того, щоб переоцінити орієнтири, за якими я будую своє життя. Через кожного, хто був поруч у подорожі Бог працював у моєму житті. Разом з вами я вчуся ходити з Господом і помічати Його руку. Я вдячна Богу, що привів мене в команду Час Змін!”

Коментарі