Існує така думка, що кризові сімейні консультанти не мали би роботи, якби чоловіки і дружини практикували тісні взаємостосунки з Богом. Тому тема про духовну атмосферу у сім`ї, та хто є лідером у її формуванні зібрала у вечірній час чималеньку кількість сімейних пар. Адже в епоху «перевернутих» понять про лідерство в сім`ї є так важливо знайти правильний орієнтир і будувати свій справжній сімейний затишок по Божому рецепту.

Олександр Савич провів наших уважних слухачів по сходинках Господніх порад, які ведуть до дому, де панує мир, злагода, де щасливі діти і турботливі батьки, де не чути крику, де один одного випереджають у любові. Всі ми хочемо жити у такому домі. Ці поради є прості і доступні кожному. Потрібно тільки почати практикувати, і результат не забариться. Є ідеальна схема сімейної гармонії: дружина підкоряється люблячому чоловікові, а чоловікові головою є люблячий Бог. Тоді діти виростають, знаючи, що тато радиться з Богом, а мама радиться з татом і всі питання вирішуються. Серця дітей належать таким батькам, а не вулиці чи сумнівним друзям. Голова сім`ї є духовним лідером і якщо він не на своєму місці, то святе місце пустим не буває. Його займе або дружина, якій не є під силу нести таку відповідальність, або взагалі  інші люди.

Будувати сім`ю – нелегка праця, але людина так створена, що душею тягнеться до сімейного вогника. Тому віримо, що хороший час сімейного біблійного навчання не минув даремно, і голови сімейств та їхні чарівні половинки натхнені і наставлені Божими порадами, будуть творити у своїх домівках справжню атмосферу щастя.

Коментарі