Baby shower

Та, що дарує нам людське тепло і ласку. Та, що виношує, береже, пестить, любить, захищає, ростить… – не вистачить у людській мові слів, щоб передати значення слова «мати». Тому з особливою ніжністю і радістю ми кожного разу зустрічаємо майбутніх матусь. І завжди хочеться якось по-особливому їх привітати, підтримати та влаштувати для них добре, світле, веселе свято.

І саме таке свято відбулося 02.09.2017 «Baby shower», тепер уже для чотирьох ніжних, красивих майбутніх мам: Літвінової Олени, Бігун Надії,  Крамарчук Іри та Дорошенко Ілони.

Руслана Побережник підготувала і донесла до всіх присутніх тему свята –  «Моя професія – мама». Адже й справді професій на світі багато, та найдорожча професія – мати. Скільки любові, сил, терпіння і молитов віддає любляча матуся своїй дитині. Написано: «Чи ж жінка забуде своє немовля, щоб не пожаліти їй сина утроби своєї? Та коли б вони позабували, то Я не забуду про тебе! (Ісая 49:15)»

Чудова, дружня, тепла атмосфера панувала на святі. Спочатку всі помолились за майбутніх матусь і їх діток. Особливо милувало око дизайнерське оформлення кімнати. Хочеться подякувати сестрам Орисі Глодан та Аллі Компрічевській, котрі доклали до цього так багато зусиль. А також майбутніх матусь порадував красиво накритий стіл, подарунки і дуже смачний торт. Сестрички спільно молились , співали і ділились своїми думками щодо материнства, намагаючись підбадьорити майбутніх мамочок. А ще відбулися цікаві веселі конкурси, які підготували сестри Ілона та Алла, також лунали вірші:

«Перед Богом на колінах мати,

А насправді воїн на коні!!!

Дай бажання поряд з нею стати

І молитись, Боже, і мені!!! … »

У Біблії написано: «Діти спадщина Господнє, плід утроби нагорода! (Псалми 126:3)» Отож, подякуємо нашому Господу за те, що він нагороджує наші сім’ї дітками.

 

Коментарі