Вихідного літнього дня наша сестринська спільнота організувала чудовий виїзд на Винниківську базу відпочинку.  «Краса нареченої Христа» – така тема об`єднала усіх учасників цього одноденного табору. Сестра Галина Стадник  на основі Слова Божого змалювала істинну  красу нареченої Христа і заохотила  сестричок перевіряти свої серця і прагнути сподобатися Небесному Женихові неповторними рисами внутрішньої сердечної краси. А це плоди духа, які зростають у характерах слухняних Божих жінок.

Ця тема настільки запала у думки і серця таборян, що і назви своїм командам сестри дали співзвучні з рисами характеру Христової нареченої. В нас була команда «Любов Божа» і  «Надія», були і «Наречені Христа», а команда «наймолодших» відчувала себе в душі згідно назві – «Малята» . Усі команди мали успішно пройти випробування на п`яти станціях і зібрати максимальну кількість балів, та ще винести правильні висновки, подолавши доволі непрості завдання.  Також не обійшлося без представлення команд з піснями, соло, віршами і навіть сценкою-експромтом.  І знову ж таки, усе було пов`зане невидимою ниточкою внутрішньої краси  характеру нареченої Христа.

На завершення міні-табору наші брати приготували частування – шашличок з картопелькою, яке наша дружня сестринська спільнота з великою вдячністю прийняла і розділила «по-братськи», а значить – з любов`ю між усіма.

Дякуємо Богу за чудову можливість навчатися Його істин і у такий спосіб. Також дякуємо усім учасникам табору «Наречена Христа» за те, що з відкритими серцями служили один одному, піклувалися, допомагали і просто щиро усміхалися!

Коментарі