СВЯТО ХРЕЩЕННЯ

28 грудня стане пам`ятним днем для 14 людей з кількох євангельських церков Львівщини, які у білих одежах, в очікуванні радісної події у їхньому житті, стали перед Церквою. Це день Заповіту з Всевишнім Богом через водне хрещення і день, коли вони стали повноправними членами Христової Невісти – Церкви. Виконуючи повеління Ісуса Христа, ці люди пройшли навчання з основ віри, засвідчили перед церквою свою готовність зробити важливий крок віри.
На початку служіння пастор Бориславської церкви Кондор Володимир говорив про значення хрещення, про усвідомлення людиною сенсу обітниці Богові. Дивлячись на воду, розумієш, що це не просто засіб для омиття тіла, а за цим стоїть більш важливий зміст, більш важлива ідея, яку заклав Бог. Усвідомлення і розуміння – це те, що повинна мати людина, коли йде приймати хрещення.

У водах баптистерію пастори звершали священнодію хрещення, а хористи підхоплювали урочисте «Вірую! Обіцяю!» і співом супроводжували «воскресіння» до нового життя з Богом щасливих новоохрещених душ.
З привітаннями і короткою настановою на початку дороги духовних звершень до нових учнів Христових звернувся пастор Ярослав Назаркевич. « Буде непросто, будуть і сльози, але пам`ятайте, що Бог є з вами!» А що є ціннішим і таким, що здатне у мирі зберегти серце, як не усвідомлення присутності Всемогутнього Бога у твоєму житті. А зараз сльози радості блищать в очах, привітання братів і сестер і квіти, як символ особливого святкового моменту у житті.
З Богом, наші дорогі нові брати та сестри! Любимо вас, молимося за вас і завжди готові підтримати вогник віри у ваших серцях!

Коментарі