День Подяки

В неділю 10 жовтня 2016 року Львівська Церква мала святкове служіння присвячене Дню Подяки за урожай.

Об`єднаний основний та молодіжний хор приготував величальні пісні для поклоніння нашому Господу.

Диякон Олег Висоцький перед загальноцерковною молитвою нагадав за що ми маємо обов’язково пам’ятати і дякувати. Багато протестантських церков вважає, що це є не дуже важливе свято. Але в Старому Заповіті були три важливі дати календаря, коли всі ізраїльтяни чоловічої статі повинні були прийти перед Боже лице, щоб поклонитись Господу. Одна з цих подій -подяка за врожай.

Пресвітери звершили молитву за особливі дари: хліб, воду та Слово Боже. А думками зі Слова Божого з Луки13 розділу поділився пресвітер Ярослав Назаркевич. Він звернув увагу на важливі аспекти свята подяки у житті людини.

Перед Господнє лице з порожніми руками людина немає права приходити. А якщо в руках лише листя, тобто буденність, то є велике застереження щодо стану серця такої людини. Адже тільки плоди, які є наслідком зміненого серця, є угодні перед Божим престолом. Плоди визрівають і проявляються у співпраці з Богом, у послусі Його волі через:

1. Очищення- це наше вдосконалення характеру. Коли людина живе правильним життям, вона приносить правильний плід для Бога.

2. Пробування в унікальному покликанн,і яке дав Бог. Це покликання служити своїм даром, яким наповнив нас Дух Святий і вести інших людей до спасіння.

3. Преображення –зміни. Пишна крона з листя – це причина розпочати зміни, щоб принести плоди.

Кращим часом для преображення, служіння, очищення – є сьогодні.

“Отож учиніть гідний плід покаяння”. Матвія 3:8

Надія Яворська

Коментарі