27 червня наші сім`ї мали чудову нагоду насолодитися незабутніми барвами літнього лісу на базі відпочинку «Сонячні озера», та ще раз переконатися у тому, що сім`я – це такий моноліт, якого не так просто і перемогти.

Чудовий час дарував нам Господь! Небо трималось, аби не пролити на нас ні краплинки, сонечко не припікало, але й не ховалось часто за хмарами.

Спеціально запрошені гості з Рівного – Олександр і Наталя Мішкови запропонували командні ігри, які стали наочними ілюстраціями до секретів сімейного благополуччя. Надіємось, що висновки зробили усі, адже кожна гра направляла до думки, що моя сім`я – це моя команда. І тільки злагоджені та чіткі дії кожного в команді (тобто в сім`ї) принесуть успіх.

Неабиякі кухарські здібності проявили Олег Волошин та Віталій Гордейчук. Вони частували усіх запашною гречкою та добре засмаженим шашличком. На свіжому повітрі все смакувало чудово!

Діти вдосталь награлись у футбол та волейбол. Залишалось тільки дивуватись скільки енергії в цих дітлахів, втім деякі дорослі зовсім їм не поступались!

Час швидко минув, але він став ще однією сторінкою «написаною» нашими сімействами у власній книзі «Сімейне життя». Сподіваємось, що такі зустрічі ще будуть. Слава Богу за можливість чудово провести час разом!

Коментарі