Молодіжний рух «Час змін» зібрав друзів на ще одне спілкування. «Ілюзія комфорту» – тема, яка спонукала молодих людей вийти з території свого комфортного перебування і приєднатися до обговорення.

Молодіжний естрадний хор ще раз направив думки присутніх до чудового ранку воскресіння Христового, а в інсценівці, підготовленій відділом драми, багато хто міг впізнати себе у небажанні виходити з своєї зони комфорту для служіння, чи навіть буденних справ, при цьому бажаючи мати все на світі.

Ведучі Петро та Христина Сапегіни поставили запитання директору Недільної школи Тетяні Яблонській, пастору церкви Тарасу Сало та Богодару Войтовичу: «Що для Вас являється зоною комфорту?» Хтось сприймає зону комфорту тільки як наявність певних речей: чашка кави, затишний куточок та можливість читати Писання, а хтось комфортно відчуває себе лише при духовній рівновазі. Своїми думками також поділилися присутні у залі. Кожен бачить комфорт по-своєму, але відповідь, яку дав пастор Тарас Яремчук на запитання «Чи може бути комфорт гріхом?» послухати було цікаво всім:

  • Куди б ви не йшли, але свою зону комфорту ви будете нести завжди з собою;

  • Комфортом має бути для нас Бог;

  • Все, що ми вважаємо для нас комфортним, як би це не було солодко чи приємно, воно може розділяти нас з Богом;

  • КОМФОРТ МОЖЕ БУТИ ГРІХОМ!

Світ нав’язує людям думку про те, що для них є комфортом. Якщо ви виберете те, що пропонує вам Бог, то зона комфорту буде справжньою і не гріховною. Саме з Ним буде добре і комфортно, ви зможете прославляти Його, поклонятись Йому. ”Тож і ми, мавши навколо себе велику хмару свідків, скиньмо всякий тягар та гріх, що обплутує нас, та й біжім з терпеливістю до боротьби, яка перед нами…”Євреїв 12:1. Скиньте свій тягар, гріх та слідуйте за Христом!

Раді будемо бачити Вас та ваших друзів на молодіжному спілкуванні!

Надя Яворська

Коментарі