14 грудня у церквах областей-учасників Міжнародного фестивалю надії відбулися тематичні богослужіння, присвячені Андріївському рухові. Цей рух отримав свою назву на честь апостола Андрія. Він закликає християн нести Добру Новину оточуючим людям.

Мета тематичного зібрання – надихнути Церкву бути активною у благовісті тим, хто ще не знає Христа, і запросити їх на Фестиваль надії у Львові. Важливим кроком в успішному євангелізмі є постійна молитва за тих, кому свідчиш. І для цього організатори Фестивалю надали пасторам картки учасників Андріївського руху, які тепер активно розповсюджуються у євангельських громадах областей-учасників.

Служіння, присвячені Андріївському рухові, проходили у багатьох церквах західного регіону України. Одне з таких відвідала медіа-команда Фестивалю надії. У центральній церкві ЄХБ Львова пастор закликав громаду до особистого свідчення ближнім. А волонтери активно роздавали Андріївські картки кожному, хто прийшов на зібрання.

Тарас Сало , пастор центральної львівської церкви ЄХБ, зазначає: «Божий задум полягає у тому, щоб спасти грішників. І наше завдання – стати інструментом, який сповістить всіх навколо про те, що Христос – це Господь. Служіння апостола Андрія було дуже простим: він робив те, що доступне кожному послідовнику Ісуса – просто кликати всіх до Христа. І ми повинні переглянути своє ставлення до євангелізації. Присвятимо себе молитві і свідченню. Успіх благовістя залежить від участі у ньому звичайних християн».

Тарас Колівошка , пастор львівської церкви ХВЄ “Віфезда” та голова пасторського комітету Фестивалю надії, під час недільного богослужіння звернувся до потенційних “ловців людей”: “Мета Фестивалю надії – не просто провести гучни захід і заповнити стадіон 35 тисячами людей. Мета фестивалю – привести їх до Христа і зробити їх Його учнями. Нам знайома ілюстрація про рибу та вудку. Можна людині дати рибу, а можна вудку. Так ось Фестиваль – це не риба. Це вудка. Це дуже потужний інструмент, яким ми повинні скористатися для того, щоб покликати всіх своїх друзів і знайомих до Ісуса! ”

Церква ЄХБ «Трійця» у Львові також провела богослужіння, присвячене Андріївському рухові. Пастор Олег Пастух поділився настановою: «Висновок такий: досягнувши одного, ми можемо досягнути багатьох. Апостол Андрій не обирав, кому свідчити, але говорив кожному. І таким чином досягнув Петра, який став потужним лідером. З огляду на те, що наша церква молода, і кількість членів – близько п’ятдесяти, ми запалюємо кожного бути живим свідченням Христової любові. Ми розуміємо, що якщо кожен член церкви регулярно молитиметься і приведе на фестиваль принаймні п’ятеро людей, які приймуть Господа, це буде величезна перемога для Божого Царства».

Більш детальну інформацію про Андріївський рух ви зможете отримати, перейшовши за посиланням:

http://www.hopefest.lviv.ua/uchast/pryvedy-druga

З цієї ж сторінки ви можете зберегти та роздрукувати особисту картку учасника Андріївського руху. Організатори фестивалю закликають заповнити її та молитися, «…бо дуже могутня ревна молитва праведного».

Прес-служба Фестивалю надії.

Коментарі