Позиція 0: нейтралітет неможливий

29 квітня 2014 року відбулося ще одне молодіжне спілкування «Час змін», на яке прийшли люди, які справді шукають Живого Бога та Його істин. Ведучими цього вечора були Андрій Богута та Христина Танчин, які своїми запитаннями заохочували присутніх до цікавого діалогу щодо теми «Позиція 0: нейтралітет неможливий». Молоді люди мали змогу через відеосюжет почути думку львів’ян щодо того, що таке нейтралітет, чи повинен він бути у людини, яка перебуває під впливом суспільних норм та правил?

Хорошою традицією на «Час змін» є привітання іменинників з днем народження, про що не забули і цього разу. Проте головним завданням будь-якого спілкування є донесення Слова Божого до молоді, тому спікером цього вечора став пастор Роман Кравчук, який на прикладі звернення до Лаодикійської церкви, що написане в Об’явленні Івана Богослова 3:14-22, показав, що таке «Позиція 0: нейтралітет неможливий». Головну думку «позиції 0» та її наслідки простежуємо в 14-15 вірші, де Бог застерігає нас не бути «теплими громадянами» Небесного Царства. Кожна людина повинна знати, що своєю байдужістю чи принципом «Моя хата з краю, я нічого не знаю», вона не зможемо бути приємною запашністю для нашого Бога. Розпочинаючи кожен день, ми повинні пам’ятати, що в Божих очах ми є бідні та сліпі, якщо намагаємося влаштувати своє життя без Нього. Розбагатіти духовно нам допоможе Господь, Який навчатиме нас жити так, щоб нейтралітету до Божої справи не було ніколи. Але для цього потрібно віддати своє життя Христу, бути Йому у всьому смиренними і прагнути до того, щоб наше «гаряче життя» запалювало інших для Божого Царства. Закінчилося спілкування закликом до покаяння, під час якого багато молодих людей прийняло Ісуса як свого особистого Спасителя.

Після молодіжного всі мали змогу поспілкуватися вже в більш неформальній обстановці, за чашкою чаю.

Як і завжди, «Час змін» бажає кожному відчути на собі благословіння Божі. Зрозуміти те, що ми, християни, не можемо бути «теплими», адже від цього нас застерігає Господь. Несіть «ГАРЯЧУ» звістку надії та спасіння своїм друзям, близьким, мешканцям нашої країни. Відкиньте «Позицію 0» з вашого життя і живіть так, щоб «поворот на 180 градусів» від гріха був центральним для вас у кожному дні.

«Час змін» любить кожного з вас і чекає кожного останнього вівторка місяця за адресою Зелена 11б. Будьте благословенні!!

Коментарі