28 січня вперше у 2014 році відбулося молодіжне спілкування «Час змін». Вечір розпочався з хвали і поклоніння Богу. У залі панувала надзвичайно тепла атмосфера, адже кожен розумів, що усіх сюди привів Господь і християнство, навіть серед молоді в наш час є актуальним.

Присутні мали змогу побачити інсценівку, в центрі якої була проблема: більшість людей нашого часу вважають себе християнами з великої літери, тому що вони ходять до церкви, співають в хорі тощо, проте справжнє християнство полягає в тому, щоб бути світлом для світу цього, щоб іншим людям розказувати про Бога та жити згідно з волею Його.

Спікером цього вечора був Руслан Стропиш, пастор церкви «Божа Любов», який на прикладі місця зі Святого Писання, пояснив, що в нас час означає бути справжнім християнином.

«…Коли хто хоче йти вслід за Мною, – хай зречеться самого себе і хай візьме свого хреста, та й іде вслід за Мною». Матвія 16:24

Щоб стати послідовником Христа на землі потрібно:

  1. Зректися себе (своїх планів, принципів, певних бачень), адже Бог створював людину на свій образ, тому і бажає, щоб ми були Його відображенням на землі, але часто ми думаємо більше за себе, аніж про волю Божу;
  2. Взяти свого хреста – у Господа є особливий план для кожного із нас, і те, що часто трапляється, можливо, не так як би нам хотілося, це явний доказ того, що Бог нам хоче показати через це подальший хід нашого життя;
  3. Йти вслід за Христом – означає бути у всьому Йому вірним, у всьому покладати свою надію на Нього, які б життєві бурі нас не зустрічали на шляху. Адже актуальність сучасного християнства полягає в тому, щоб прожити своє життя як Христос.

Ми повинні завжди наші думки, слова, вчинки спрямовувати на те, щоб сьогодні, завтра чи в далекому майбутньому вони послужили благословенням для інших людей, проте для цього, нам потрібно навчитися чути волю Божу і вміти з радістю її виконувати.

Тому «Час змін» закликає кожну молоду людину, мати гаряче серце для Христа та відданість Його справі. Читайте Слово Боже, живіть для Бога і ви зрозумієте, що християнство в ХХІ столітті – це справді актуально!

Коментарі