24 вересня 2013 року молодіжний рух «Час змін» розпочав новий сезон з актуальною темою – «Справжній успіх». Що це таке?

Ведучі вечора створили неймовірну атмосферу любові, щирості та радості. Усі, хто прийшов на відкриття, а це, за даними комітету РВБ, рекордна кількість – 250 людей, разом з музичною групою могли прославити Бога співом, що линув із самого серця. Інтерв’ю з мешканцями Львова дало змогу зрозуміти, що люди думають про успіх в наш час.

Зі Словом до юнаків та дівчат звернувся пастор ЦЦ м. Львова «Дім Євангелія» Ярослав Назаркевич, який і показав Біблійну модель успіху.

Отже, успіх – це виконання даного Богом нам призначення. Після цього твердження, одразу ж, згадується вірш з Біблії, що записаний в Івана 17:4 – «Я прославив Тебе на землі, довершив Я те діло, що Ти дав мені виконати». Кожен з нас має розуміти те, що Божий успіх – це успіх через який людина отримає нагороду, адже коли ми намагатимемося його досягнути, то в середині нас ніколи не буде якогось докору сумління.

Якщо ми хочемо бути успішними, то перш за все, потрібно закласти правильну основу, тобто наше серце у всьому повинно належати Богу. Треба жити так, щоб Бог завжди і у всьому був на нашій стороні. Також щоденно потрібно працювати над своїм характером і завжди пам’ятати про те, що день, який прожитий без Бога – це день, який можна викреслити з життя.

Спікер наголосив на тому, що Бог бажає, щоб ми були успішні. Все, що ми робимо, ми повинні робити як для Бога, тому варто ставити високу планку цілей, яку згодом обдумаємо в планах та реалізуємо на ділі.

Тому, молодіжний рух «Час змін» закликає кожного, хто прагне досягнути чогось в житті, бути повністю посвяченим для Бога і виконувати його діло з радістю і тоді, справді, Господь подасть сили, вміння, мудрості для СПРАВЖНЬОГО УСПІХУ, секрет якого криється лише в Нашому Бозі.

Коментарі