З 10 по 17 серпня 2013 року відбувся дитячо-підлітковий табір під гаслом «Це того варте», учасниками якого були понад 60 хлопців та дівчат. Особливістю цього табору було те, що окрім ранкових служінь, загально табірних ігор, творчих гуртків, біблійних уроків на яких розповідалося про героїв, життя яких змінив Бог, щодня була інша тема, відповідно до якої команди і виконували завдання. Щовечора спікер дня з молодими людьми роздумував над Словом Божим. Музична група разом з учасниками табору прославляли Бога співом хвали і поклоніння.

Організатори особливу увагу зосередили на тому, що нам, християнам потрібно бути сміливими, вірними, відновленими, а також над тим, що кожен повинен зустрітися з Ісусом Христом особисто і прийняти Його як Свого Спасителя. На п’ятий день, що мав назву «Варто бути вірним», біблійна година пройшла дуже цікаво, адже хлопці і дівчата були окремо один від одного, на якій роздумували про стосунками в підлітковому віці, про те, як слід обирати собі майбутнього чоловіка та дружину.

Незабутніми були для учасників особисті спілкування з лідером, на яких кожен міг розповісти про те, що хвилює його, що приносить радість, а також, снеки під час яких лідерська команда разом з дітьми та підлітками могла не лише поговорити за чашкою гарячого чаю, а й пограти цікавих ігор, поспівати, розказати історії з життя.

Тому, організатори вдячні всім хто долучився до того, щоб цей табір відбувся, хто допомагав як матеріально, так і фізично, хто постійно згадував нас у своїх молитвах. Особлива ж подяка Богу за те, що Він подарував прекрасну погоду, охороняв від нещасних випадків та хвороб, відкривав серця молодих людей для того, щоб сіяти у них хороші зерна Божої науки, а також за те, що всій команді лідерів Господь давав взаєморозуміння один до одного, терпіння та любові до дітей, адже як-не-як ЦЕ ТОГО ВАРТЕ, щоб жити і радіти у Божій милості та любові до нас. Хвала Йому за це та подяка.

Коментарі